Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte riktigt om titeln passar egentligen, men det var den bästa jag kunde komma på. En del av denna text är lite... motsägelsefull, men jag tycker faktiskt om den. Också, jag är ingen pojke, men "berättaren" av denna text, om man ska säga så, är


Breathe?

The shadows on the ground leave my body so cold
Gasping for air and slowly turning old
Drifting away upon the river of time
Leaving a boat I used to call mine
Gazing into your wide blue eyes watching the boy as he dies




Fri vers av Hitomi Sato
Läst 189 gånger
Publicerad 2012-06-14 19:37



Bookmark and Share


  Minkki VIP
sorgligt
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Hitomi Sato