Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Om ingen av oss visste vad som skulle komma, hur kunde vi då överleva?
Att leva nu verkar vara så meningslöst utan sakerna vi brukade bry oss om.
Människorna vi brukade bry oss om.
Nu har vi bara varandra i en värld fylld av ingenting.
Förutom oss.
"Det meningslösa livet" vi levde innan var ingenting gentemot detta.
Även om lyckan i att äntligen vara fria finns som ett frö i hjärtat, så kommer det inte att gro på grund av allt mörker som omger det.




Fri vers av Hitomi Sato
Läst 202 gånger
Publicerad 2012-07-11 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hitomi Sato