Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hoppas att det framgår att jag tycker om regn.


Regn

Jag älskar regn
Det är ingen överdrift
Jag älskar regn
Det ger marken och växterna vattnet de så väl behöver
Jag älskar regn
Det gör världen till en ny plats
Jag älskar regn
Det lämnar efter sig en vördig tystnad
Jag älskar regn
Det för familjer samman
Jag älskar regn
Det ger nytt liv åt de solblekta färgerna
Jag älskar regn
Det ger ett skönt avbrott från den ibland stekande solen eller det fördömda snöandet
Jag älskar regn
Ljudet av dropparna som faller mot ett tak ger mig frid
Jag älskar regn
Det spolar bort mina bekymmer
Jag älskar regn
Vattnet som snabbt träffar min arm för att sedan sakta rinna längs min hud
Jag hatar regn
Det fläckar mina glasögon




Fri vers av Hitomi Sato
Läst 260 gånger
Publicerad 2012-07-11 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hitomi Sato