Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en Shelley natt

Det bränner till när du ser mig, jag sjunker när du rör mig. Lyft mig ur missunsamhet, ge mig en flyktväg, låt oss fly till bergen, ovan molnen.

Under månen, likt en en Shelley natt, ur en storslagen roman, slåss jag för dig. Inga hinder är för stora, och inga är för små. För när jag gör det för dig, gör jag det för mitt hjärta likaså.




Fri vers av April skies
Läst 196 gånger
Publicerad 2012-06-14 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies