Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre dag


ibland behövs det bara
en välriktad spark i baken
och sjutton sjungande zombier
för att ge en perspektiv

på liiiivet

och allt där i mellan




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-15 09:04



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja, leve den sortens sparkar ;)
2012-06-15

  Ulf D VIP
Den här sprider glädje, njutbar läsning!
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP