Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödstid

Vi talar om att ingen människa är sin egen.
Det är sant och ibland
beslutar jag mig för att kasta bort min kropp om jag inte får din.
Ibland;
beslutar jag mig för att inte tänka utan att tänka dina tankar.
Ibland;
beslutar jag mig för att ge dig mina tankar men det är
dumt.

Tiden är en plåga
tiden är något som vi fastnar och dör i.
Tid är en illusion men den finns och tänk
om jag drömmer
tänk om
tänk jag du vi; oss: tid




Fri vers av Fritjof Blom
Läst 246 gånger
Publicerad 2012-06-15 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fritjof Blom
Fritjof Blom