Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Själens längtan


När själen längtar kan det göra ont.

Djupt där inne där den bor, finns inga
hinder må du tro.

Den längtar efter sin tvillingsjäl.
Längtar sig rent ihjäl.

Såren många som ska läkas,
ärrad, tärd och mycket späkad.

Måste snart av kärlek glöda,
annars kommer den att börja blöda.

Rinna ur mig som en ström av liv..

Snart jag ligger där på botten, ser
ljuset som en strimma komma ner,



Nä, nu finns jag inge mer..



Helena 2012-06-15




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 289 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-15 16:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh berörs mycket!
2012-08-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull i sin utrinnenhet
2012-06-25

  anits VIP
Sorgligt och mycket tänkvärda rader
2012-06-16

    ej medlem längre
Ledsamt

Starkt

Något att begrunda
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW