Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 69 (OffSide)

Jag är inte off-side

när jag siktar

och skjuter

på mål

 

Jag har passerat

halv tid

men hoppas

på tilläggsminuter

vid full tid

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-15 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström