Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slokande solros

Just i kväll spelar en hel fucking stråkorkester patetsånger så huset skakar och allt är blått och skröpligt som små kinesiska vaser utan blomster. Och hon vill inte vara vuxen. Inte ett dugg. Hon vill vara Pippi som ätit krummelurpiller och hittat en omvandrande mamma som kan fixa allting. En sån där som klappar en på huvudet och säger: Allt ordnar sig lilla vän. Och sedan proppfodrar en med kanelbullar och varm choklad. Nä. Ikväll hjälper inga post-it lappar om livets väsentligheter. Idag är hon bara ledsen som en slokande solros med akut Nasseitis.




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-15 18:47



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det låter allvarligt - skickar lite Puhmania
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP