Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exakta erotiska kyssar , precis sådär

Kyss mig sådär,
känslan av varmtunga och solnedgång.

Lätta dina andetag och sväva med mig.

Mitt liv,dansar så lyckligt fram
döden släpper min strupe,
när du kysser mig,sådär.

Världen snackar skit och svär
det kvittar,ingenting spelar någonroll,
du är ett racket, jag en perfekt boll.

Enda tungan som klär min mun är din

Tiden brinner alltid vackert,
himlens rosa moln.

Omringade av änglars kärlek, skulle bekymmer bli mindre
nattsömn skulle ge mig evigt liv.

Om du bara kunde kyssa mig,sådär.

Då skulle du förstå.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-15 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann