Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




VÄGEN

  

jag vill åka en annan väg än den gamla

vanliga inget fel på den vägen den går

över ängar små idylliska byar och skog

som reser sig på var sida om vägen

 

jag ville ta en av dom små vägarna

som går genom vackra dalgångar

dom blånande bergen som reser

sig så vackert bortom sjön

 

så jag gjorde så när jag började min färd

hemåt efter skolavslutningen det var så

vackert i diken och slänter blommade det

lupiner i många färger

 

hundkäx dom gula smörblommorna lyste

upp en hel äng där stod midsommarblommor

och humleblomster sida vid sida i en dunge

kunde jag se kärrblomster

 

en kråka flög upp ur diket precis framför

bilen den hade något i näbben det gick så

snabbt så jag henne inte se

 

kameran var med hade tänkt mig att stanna

fota allt det vackra jag for igenom just då

kom regnet vräkte ner försökte fota genom

bilens vindruta det gick inte alls bra

 

jag har ändå fina minnen med mig

av allt det vackra jag såg på min

färd hem igår kväll

 

 

 

anits 15 juni 2012

                                                         

 

                                                         




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-16 00:47



Bookmark and Share


  ULJO
Fin berättelse
2012-06-19

    ej medlem längre
Antingen går du eller åker du bil förklara dig bättre
2012-06-18

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen1
2012-06-17

  M.A.J.R
Fotot är så snyggt.. passar verkligen in i en fin beskrivning!
2012-06-17

    maija tuori
Så fint berättat Stina / kraam
2012-06-17

  Eaglemountains VIP
vacker berättelse Du delar, vackert foto och grattis till en plats bland de fem uppmärksammade!!
2012-06-17

  Lars Hedlin
Bra beskrivning
2012-06-17

  Eva Helene VIP
Fin beskrivning!
2012-06-16

    Maria Malm
Det gäller att samla sommarens alla härliga bilder, samlandet kan ske på olika sätt.
2012-06-16

  aol
vackert skriftat till en så vacker bild,
2012-06-16

  ResenärGenomLivet VIP
Man får ta vara på alla minnen man kan om sommaren för att ha kvar när den försvinner. Vackra ord.
2012-06-16

  Anya VIP
Mycket vacker sommartavla och bilden till var så fin. Ute är det verkligen vackert nu.
2012-06-16

    Ken Cassel
Tjusigt Stina! ::))
2012-06-16

  Ljusletaren
Finaste minnet det tar ögat med sig hem.
Du kan åter och återigen se detta fina bakom dina ögonlock.
Vackert ordat/ kram
2012-06-16

  Bibbi VIP
Fint.
2012-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Omväxling förnöjer och förhöjer.
2012-06-16

    ej medlem längre
Fin upplevelse å du kan blommor det kan inte jag....
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP