Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen

varje andetag
ett steg framåt
mot slutmålet

underlag - varierande
riktning - förutbestämd
destination - okänd

ännu en inandning
ännu ett hjärtslag
ännu en dag

tills pulsen
ändrar rytm


paus mitt i förnekelsen

döden får livet att ändra karaktär


sluter ögonen
ser allt klart


kistlocket stängs
dörren öppnas

slöjan faller







Fri vers av Regular
Läst 340 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-06-16 16:11



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark text som får mig att tänka på illusioner som brister och en väg som måste ändra riktning även om det är svårt.
2012-10-27

  Thurizas
Och jag sitter här och undrar, vad hände sedan. Uff, stark sak.
2012-08-28

    ej medlem längre
Stark text, fint komponerad!
2012-06-16

    ej medlem längre
Stark insikt; stark text;


tack Broder

Pax & Bonum
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular