Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tröttheten kom efter två intensiva dagar, glad att jag får vara med när barnbarnen får sommarlov




Tankar när allt har lugnat ner sig

  

 

tröttheten syns i mina ögon

migränen gör mig så illa

jag känner mig helt tom

som om värken slår ut allt

jag orkar inte ens tänka

 

det tryckersätter handen mot

det ställe det gör allra mest ont

jag bedövas av värken blundar

vill inte ha ljuset i mina ögon

just nu

 

känner mig förtvivlad orkeslös

hundarna ser på mig kryper intill

mig dom förstår att något är fel

när jag bara sitter inte leker och

busar med som vanligt när jag

idag

 

huvudet känns så tungt inga tabletter

hjälper jag vet att det kan bli så här

när jag haft mycket omkring mig

den här veckan som nu är till ända

har verkligen varit sådan

 

nu har jag ingenting bestämt tänker

ta dagen som den kommer göra det

jag vill göra känner jag för att göra

ingenting då gör jag ingenting

 

är så glad och tacksam så länge

jag kan vara med på barnbarnens

skolavslutningar och dom vill

ha mig där

 

 

 

anits 15 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-16 18:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan finns i tanken
2012-06-17

  Ljusletaren
Att vara ihågkommen av barnbarn ... kanske kunde tränga bort ditt migrän lite ,.)
/kram
2012-06-17

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2012-06-16

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2012-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag var med på en av mymlornas skolavslutning i onsdags. Helt fantastisk.
2012-06-16

  Larz Gustafsson VIP
jag var med på en av mymlornas skolavslutning i onsdags. Helt fantastisk.
2012-06-16

  ResenärGenomLivet VIP
Känner med dej. Inte roligt att må så. Hoppas att du snart känner dej bättre. (Underbar bild förresten.)
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP