" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslutningens negativa sannolikhet syftar på ett matematiskt fenomen som påträffas i bland annat strängfysiken (sannolikhet under noll) och alltså inte på "negativ" i betydelsen nåt oönskat.




Idag

 

idag är allt underligt främmande

förvirringens skönhet, det oförklarligas svindel

jag en flaxande fågelunge nedsänkt i ett iskallt vatten

födelsen en negativ sannolikhet förverkligad




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 233 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-17 13:52



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra!
2012-06-18

    lenakarin
Mycket bra.
Just så är det faktum att vi dock finns här, just nu, trots allt.
2012-06-17

    ej medlem längre
Cogito ergo sum.
2012-06-17

  Linda CH VIP
Väldigt snyggt!
2012-06-17

  zallander
bra
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin