Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strax så är jag här!

Snart så finner jag Livet

Nu så är jag här

Snart så är jag där

Strax finner jag det åter igen

Det har alltid funnits just här....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-17 15:25



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Hoppfullt och fint!
2012-07-04

  Karina"Kia"
Att kunna vara närvarande,både här och där att hinna med och att fånga dagen-livet!
Igenkännande sant!
2012-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Gott att läsa.
2012-06-24

  anits VIP
Fina rader..........
2012-06-20

  Ninananonia VIP
Fint...
2012-06-18

  Maiah VIP
Lekfullhet precis som i det verkliga livet....
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin