Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets fingrar

Livets fingrar
vidrörde mig
På ytan
trodde jag
På ytan
kände jag

Det var innan
de vassa naglarna
som skar upp mig
fanns




Fri vers av Claes
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-02-03 23:08



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
hmm... bra reflektion, det känns som att du också betonar barndomen och vuxet liv och deras skillnad...
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Claes