Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

combo


vass tunga

len röst

vill gärna smaka




Fri vers av Peter Romance
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-17 22:52



Bookmark and Share


  karenina VIP
aptitretare som smakar mer...
2012-06-18

  strandsatt
hungergames it is.
2012-06-17

  alvan
Denna gillar jag! Bra med få ord.
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance