Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggen från bladet

Daggen från bladet
är minnen av idag
gårdagens gråskala
och framtidens ovisshet




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-18 00:06



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket tänkvärt om morgondagen
2012-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket tankar i få ord. Fint.
2012-06-18

  Anders Nordlander VIP
central lyrik
2012-06-18

  M.A.J.R
Det här vart ju dagens bästa för mig. Det finns mycket i dessa 4 rader bravo!
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP