Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Det hände söndagen den 17 juni 2012

 

 

så är det äntligen tomt på min vita stol

nu är högen som legat där i väntan på

att jag skulle ta hand om den och stryka

något jag inte gillar men ibland måste

 

när jag var färdig med det och allt kommit

på plats sken solen kände att en promenad

skulle vara skönt jag han få på mig jacka och

skor så mörknade det himlen blev svart så

kom dom första regndropparna sen stod det

inte på förrän jag såg dom första blixtarna

och det började mullra

 

det var att stanna inne jackan och skorna

tog jag av mig satte mig vid köksbordet med

en kopp kaffe såg grannar komma springande

dom som hann ut innan regnet kom det regnade

inte lite det vräkte ner regndropparna var stora

det small ordentligt när dom träffade fönstret

 

jag var glad att jag inte hunnit ut satte mig

att sticka vad annat kunde jag göra glad att

ha tak över huvudet varmt och skönt när det

blir ett sådant ruskväder nu hoppas jag att

det regnat färdigt för en lång tid framöver

 

jag fick njuta av en söndag inomhus det blev

en bra söndag gjorde det bästa av den tänk

att få göra det jag vill och känner för det är

för mig helt underbart även om jag saknar

en vän ibland men det kanske händer mig

när jag minst anar det

 

 

anits 18 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-18 00:20



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så fint och förnöjsamt!
2012-06-18

  arja savela
Glad att du slapp vara ute när det åskade; är rädd för äska!
Skriver detta i spöregn men i lördags var vi till badstranden!
2012-06-18

  Ljusletaren
Tack för att du delar dina dagar med oss *glad*
Så bra att du kan fördriva tiden med det du trivs med ;.)
/kram
2012-06-18

  Bibbi VIP
Tack för att Du tar oss med.
2012-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Men i dag har vi passerat tjugogradersstrecket här i Gävle.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP