Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Tänk att få vakna till solsken

 

 

tänk att äntligen få vakna till en morgon

där solen skiner och himlen är blå

tretton grader varmt det var länge

sedan att det var så många plusgrader

en tidig morgon

 

solen gör mig glad en ny dag att ta

vara på glömma dumma kommentarer

den som ger sådana kanske inte förstår

hur sårande det kan vara numera kan jag

ta sådana bättre men visst gör det ont

att läsa det som sårar

 

det är en ny dag en dag där jag snart får

möta mina fyrfota vänner, vara tillsammans

med dom en stund känna deras kärlek och

glädje när vi möts

 

lite senare få träffa ett barnbarn gratulera

på hans födelsedag redan är han tolv år vart

har dom åren tagit vägen

 

kan en ny vecka och en ny dag börja bättre

än den som just börjat jag ska glömma dumma

kommentarer dom behöver inga svar den som

skrev den förstår nog inte hur den sårade tyvärr

förstår jag inte varför någon vill såra någon

genom att skriva elaka kommentarer

 

 

anits 18 juni 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-18 07:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
Hoppas diktarjaget får möta solen. Dumma kommentarer får vi alla, om det kan vara någon tröst. Kram!
2012-06-19

  ULJO
Ja solen har sannerligen varit blygsam denna sommar. Men hoppet kvarstår
2012-06-18

    Doll
Bra. Det är bara de vackra stenarna man ska spara i byxfickan, de fula och kantiga slänger vi. För övrigt är det nått fel med barnbarn, deras år går så fort.
2012-06-18

  Ljusletaren
Efter regn kommer sol :-)
Ha en bra dag min vän/kram
2012-06-18

    Birgersdotter VIP
Skönt med sol
2012-06-18

  Bibbi VIP
Gott.
2012-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Solen betyder mycket. Den värmer lika mycket som uppmuntrande ord.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP