Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår och sårskorpor

.

Bara den som ger sår
kan ta bort dem

Vill inte vara nära dig

Hur blir det då
med mina sår

som du gav?




Fri vers av Mejja
Läst 340 gånger
Publicerad 2004-08-04 18:54



Bookmark and Share


    tinky-winky
den är värkligen vacker!! den här dikten är en skönhet!!
2004-08-17

  Manal
Vet inte riktigt om man kan ta bort sår,vissa är riktigt djupa.Och sätter spår..

2004-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mejja