Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som svart


jag vill

låt svarthetens dagar
vara svarta och
möta dem lika orädd som
de suckande gråmännen
de som vet att lägga
tungheten vid bröstet
och människan i mjukt

du vet?

då vi bara finns
i de andetag som inte
ger mening men i livet
som ändå är




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-18 18:55



Bookmark and Share


  Armo
Som jättebra!
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP