Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Every time I look into your lovely eyes, I see a love that money just can't buy. One look from you, I drift away. I pray that you are here to stay. By Roy Orbison


you got it

du har det det som är osynligt men det finns ändå det är bra




Fri vers av Peter Romance
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-18 22:28



Bookmark and Share


  karenina VIP
det som inte syns men finns ändå. you got it. yes
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance