Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gå ensam eller med

Att stå där, ensam
Att gå där, ensam

Ibland tar dina dagliga ensamma steg,
det vardagliga för dig som är ensamhet du inte vill ha
Du tänker såhär "Okej, jag kan se om jag älskar honom"
Du säger "Jag ska klara mig, allt ska bli bra"

Du grät dig själv till sömns för hans skull
Han sket i dig för sin systers skull

Du ska gå om på grund av honom
Du gjorde så han grät på sin student

Du övervägde alla beslut, hoppa från en klippa eller drunkna
Är det så rätt som du tror även fast din kärlek är något som inte går bort
Du tvivlar inte, du tror så starkt på det som händer

Det enda du vet och visste
Det är att dagen han går iväg
Det var vad han sa själv
så har du ingenting kvar
Hör du mig? Ingenting

Du förstör människorna i din närhet
Du förpestar med din närvaro
Du försöker att vara lycklig med det du har
När du vet.. att du är trött på livet och vill inte gå på taggar längre




Fri vers av anonymtjejhej
Läst 178 gånger
Publicerad 2012-06-18 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymtjejhej