Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir som det blir

Det blir tyngre när jag tänker men jag kan inte glömma orden
Det blir jobbigare för varje gång när jag tänker på det du sa

Jag vill så gärna älska dig som förut, jag vill så gärna vara din
Jag vill så gärna gå ut på en dejt till, jag vill så gärna vara din en längre tid

Men det du sa, det är svårt för mig för jag tänker alltid tillbaka




Fri vers av anonymtjejhej
Läst 181 gånger
Publicerad 2012-06-18 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymtjejhej