Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

Låt mig gå till andra ring
Låt mig flyga på moln
Låt mig få känna lycka igen

Jag ber till en högre makt
Jag ska bättra mig precis som jag sagt
Bara jag får en till chans att bevisa att jag orkar

Tempot i mitt liv är där
Allt är kaos och nu vill jag ha det lite fint

Snälla hjälp mig, gör vad som helst
Snälla låt mig få godkänt på mina prov
Detta är vad jag är gjord för göra




Fri vers av anonymtjejhej
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-13 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymtjejhej