Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndriga hjärtans gråt

Jag älskar dig så,
som det skar så hårt i halsen när vi grät
Tillsammans vi grät och sörjde att vår relation gått åt kras
I varandras famnar en sista gång för den kärlek vi älskade varandra

Våra hjärtan är sönder
Vi älskar varandra
Men hoppet är ute

Ödet var vårt med våra olika planer
Ödet med att träffas på McDonalds

Jag kommer aldrig glömma den kärlek som kom
den kärlek som gick
och den kärlek som försvann
Jag vill bara att du kommer ihåg en sak
Det är att det var du som släppte mig
Jag slutade aldrig kämpa för dig
Inte en enda millisekund




Fri vers av anonymtjejhej
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-18 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymtjejhej