Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i

.

Mitt i mitt överflöd
står jag ensam

Mitt i min sorg
saknar jag tron

Då är jag svag




Fri vers av Mejja
Läst 376 gånger
Publicerad 2004-08-04 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja