Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sa livet är för stort för mig, jag kommer tappas bort








De sa åt henne att sikta mot

skyarna men solen gjorde

henne blind



Nu hittar du henne

vattna blommor

i regnet
















Fri vers av dagbokspoesi
Läst 504 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-06-19 15:04



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
applåder...
2012-07-05

  Maria T
Kanske i
växthuset
2012-06-23

  Annie b'larsson VIP
Mycket vackert...mycket bra.
2012-06-20

    kivu
*ler*
*applåd*
2012-06-19

    ej medlem längre
Gillar mycket ...
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi