Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Ibland drömmer jag om att vara fri
från pengar
från försäkringar
från ansvar.

Det är skönt att känna sig fri
att falla

bort

ramla ner

landa

igen.

För att komma ihåg
hur det var att

leva.




Fri vers (Fri form) av Malinosa
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-19 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malinosa
Malinosa