Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
puss på er.


Här ska det egentligen stå något som är en intresseväckare.



*


Jag vill inte veta att du är lycklig
och att din tandborste står nära hennes för att vara solidarisk
en akt som kallas för kärlek
eller rädslan över en att bli lämnad kall och ensam


förlåt hjärtat nu blev det allt för svåra ord
undrade bara om du gråter i din ensamhet
såg en syndaflod på tvn och den påminde mig egentligen om dig
tror det mesta egentligen handlar om längtan


för brustna flickor får inte kyssa vackra pojkar
och då blir ingens hjärta stulet
eftersom vem orkar laga något som aldrig riktigt dött


jag vill inte veta att du är glad nu
och att hon blir runt skjutsad i en vagn på IKEA
där ditt fladdrande skratt ekar i öronen
kommer du fortfarande ihåg hur körsbärstomater smakar
när man lägger dom mot läpparna?

där kom jag av mig igen
förlåt hjärtat återvände egentligen bara för att säga
att vara hjärtekrossad är ett vanligt tillstånd
ser du fortfarande stjärnorna jag ristade in bakom dina ögonlock?



*




Fri vers av Oprofessionell
Läst 1014 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-08-21 23:03



Bookmark and Share


  Membran
kvinna! den här är så fin och skör men stark på ett sätt jag inte kan klä i ord. svart och vitt, som yin och yang och jag blir bara väldigt rörd:
"din tandborste står nära hennes för att vara solidarisk"
"för brustna flickor får inte kyssa vackra pojkar"
"där kom jag av mig igen"
- det är bara så att skriften, raderna, är fina.
2009-11-22

  dendärNadja
Gillar den mycket, känner igen mig.
kan också se det framför mig, hela
IKEA grejen. fint.
2009-11-20

    resilient
tyckermycketom
2009-08-22

  greajt
haha... diggar titeln
plussss bra text också
självklart
2009-03-01

  Cizzi
Jag såg verkligen en bild av några lyckliga i jubel på ikea som på film som bryts med ett klipp av att se någon som är väldigt ensam. Bruten illusion.
Jag gillar det, skarpt.
2008-10-02

  VildLilja
ah va sant. mjukt och blödande.
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell