Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och nätterna är så långa sen du försvann

Du måste förstå
att du inte kan höra av dig
måste få låtsas som att du inte finns

för det gör fysiskt ont att minnas dig
och aldrig vill jag visa
hur illa du faktiskt gjort mig

och hur kan jag någonsin gå vidare
när du hemsöker mig
viskar att du inte älskar mig längre
jag var aldrig tillräckligt bra

det är en tragedi att bli lämnad
hos mig fanns kärleken kvar utan något stopp
minnen går på repeat i min hjärna

det susar i mitt öra
som om någon dragit ur kontakten
minns du fortfarande första natten?

fan baby vad det är svårt att kapitulera -

trots att hjärtat är helt jävla exploaterat




Fri vers av Oprofessionell
Läst 428 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-16 19:46



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre VIP
Kärleken är ack så brutal!
2016-08-16

  Rise Little One
Igenkännande faktor!
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell