Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och igår träffade jag någon annan

Igår hånade jag din dialekt i samtal med någon annan
för att försöka bevisa för mig själv
att din röst inte går på repeat i min hjärna
och att jag inte minns hur din röst brast
när du pratade om något du älskade som inte var mig

vill inte erkänna att jag glömmer att andas

jag är en parodi på mig själv
igår låg jag med någon annan
och jag grät efteråt för han var inte du
men det här
det här är det sista jag skriver om dig
för mitt hjärta måste få hitta ut
du säger att ingenting är fel på mig
men ändå så klarar du inte av att älska mig

och igår så träffade jag någon annan
som inte var du men kan man inte få den man älskar
så får man älska det man får
och jag måste begrava och lämna
varenda minne jag har av dig

det här är i skrivande stund vårt slut

Igår träffade jag någon annan
och mitt hjärta

det tvärstannade




Fri vers (Fri form) av Oprofessionell
Läst 436 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-08-12 20:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det kan va bra medicin, att snabbt knulla nytt

gör så!
2016-08-15

  Alexandoria
smärtsamt bra.
2015-09-12

    ej medlem längre
Begåvat uti känslan fångat! kram
2015-08-12

  Ananas
Träffsäker dikt som verkligen gör ont att läsa. Gillar den mycket.
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell