Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ibland finns det bara tomhet kvar att ge

&
en annan man
ockuperar mina tankar nu

jag tror du skulle säga
att han är precis som du
kanske blir han en av dom

som aldrig riktigt stannar

jag greppar efter halmstrån
som inte slinker igenom mina fingrar
vad jag vill säga är att;
kom mig riktigt nära men älska mig inte

för jag saknar substans

och han påstår att det finns
värre saker
att fastna i än honom

-

men jag undrar vad han säger
när han gläntar in i min själ

och ser att det ingenting finns där






Fri vers av Oprofessionell
Läst 489 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-26 20:38



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
almodovars matador. om man spetsar till det och malin har ett vackert språk, som hon underdriver snyggt.
2018-11-12

  Slanggurkans dotter
Bravo!
2016-10-02

  madinsane
wow. bara wow.
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell