Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ikväll saknar jag dig igen

Och jag hoppas
att du aldrig får se hur illa du gjort mig
fortfarande gör mig

för det spricker i min fasad älskling
och väggarna kryper sig sakta närmre
när jag försöker andas utan dig

att leva är att genomlida
känslan av att aldrig mer få känna dina läppar
dansa mot min hals

& hur du manipulerade mig till att tro att jag älskade dig -
när jag aldrig hade en riktig chans




Fri vers (Fri form) av Oprofessionell
Läst 428 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-28 22:43



Bookmark and Share


  James Gija Bollea
Djupt, äkta och väl komponerat med uppbygg, upplägg och sen en slägga i slutet. Den satt rakt i bröstet.
2015-07-02

  Rise Little One
Tilltalande text speciellt i slutet
"& hur du manipulerade mig till att tro att jag älskade dig -
när jag aldrig hade en riktig chans"
2015-06-29

  Ronny Berk
känslosamt, ja !
2015-06-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångat, som alltid
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell