Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det har snart gått tre veckor

&

Jag känner ingenting längre
bara apati
trodde för alltid skulle vara mycket längre;
en evighet utan ett slut

och kanske handlar det inte längre om dig
hur du ena dagen älskade mig
för den andra göra mig till ett minne blott

kanske handlar det om
hur livrädd jag är för att älska igen
när kärlek bara leder till strul
som i sin tur leder till abrupta slut

du var mitt hem
mina rötter slets upp och jag kastades bort
det krävs inte något känsloliv för att längre leva;

man bara härdar ut




Fri vers (Fri form) av Oprofessionell
Läst 449 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-15 16:47



Bookmark and Share


  Rise Little One
Bitterljuv sanning i slutet som jag håller med om...
2016-08-15

    Jag är fan större än Sartre VIP
Bra text, bra flyt och trevligt att få läsa någon igen som kan skriva med tanke!
2016-08-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
må du snart få så mycket kärlek att dina tvivel inför kärleken förtvinar

excellent skrivet dock, som vanligt (eller, alltmera sällan här tyvärr)
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell