Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag lever inte längre, jag härdar bara ut


Livet har börjat gå på repeat
och jag har träffat någon annan
som säger älskling kom

varför döljer du dig själv så

förstår inte
att jag hellre dansar runt himlavalven
&
att det är därför jag har svårt att stanna

fri

det enda jag vill bli




Fri vers (Fri form) av Oprofessionell
Läst 506 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-09-21 18:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
att bara härda ut är att dö - frihet, lusta o liv, bör du ha
2015-09-26

  blått nagellack
åh vad fint. wow. sånt här vill jag läsa mer av :)
2015-09-21

  Rise Little One
Man går sakta framåt med små steg så det känns som att man bara härdar ut skulle jag tro.
2015-09-21

  cilax VIP
fin
2015-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell