Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men jag hade fel.


Och jag trodde jag hade hittat kärleken


Och jag gråter i din famn igen
men du märker inget
för du är inte närvarande
inte längre kvar här
och du säger att du ångrat dig
att du inte längre orkar med
gåtorna längst med mina ögonlock
att det svider när jag rör vid dig

Och hur ska jag kunna få dig att stanna
att se mig
röra mig
när du inte längre är närvarande

så långt borta




Fri vers av Oprofessionell
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-04 08:49



Bookmark and Share


  Ananas
"och du säger att du ångrat dig
att du inte längre orkar med
gåtorna längst med mina ögonlock
att det svider när jag rör vid dig"
- så vackert!
2015-08-12

  Ronny Berk
poesi som vältaligt berättar om människors förväntade möten, ja !
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell