Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..

Jag ror båten i land medans du vänder riktning
Nu står jag ensam kvar och hoppas på bättre dagar.
Du har avslutat vårat kapitel och vänt blad
Medans jag står ensam och skriver klart
Jag kollar på gamla bilder och tårarna rinner
Jag känner i hjärtat hur Minnena svider.




Fri vers av Nikoh
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-19 18:38



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Tungt. ..
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Nikoh