Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min älskade mamma

Mamma du har alltid funnits där för mig dag som natt,
Du har alltid kämpat för mig och när ingen annan lyssnade så var du den ända som hörde mig.
Du har alltid stöttat mig, älskat mig och du har fått mig att kämpa, du har fått mig att växa till den kvinnan jag är idag,

men mamma jag skäms och jag måste säga förlåt,
förlåt för alla gånger jag skrikit på dig, alla gånger jag inte visat att du verkligen betyder allt, förlåt för alla nätter som du somnat i oro, förlåt för alla nätter du somnat i tårar, jag förstår nu idag att jag borde ha lyssnat på dig.
förlåt för alla gånger vi bråkat och somnat osams, förlåt för alla gånger du har gått in och gråtit hos mig på morgonen för något som var mitt misstag.

jag älskar dig mamma, du är änglalik, du är min bästa vän, så vacker, så fin och så stark.

Det finns ingen som jag ser upp till så som jag ser upp till dig,
en ensam kvinna som kämpar och krigar både dag och natt,
du gör allt för oss barn, allt för att vi ska må bra.

Du har kämpat för mig när jag gått i motvind, du har suttit uppe med mig på nätterna för att jag inte har kunnat sova, du har gjort allt för mig.

Tack för att du finns där för mig, tack för att du är min hjälpande hand, tack för att du orkat med mig när jag inte orkat.

Du har krigat för mig och är det något så krigar jag för dig,
du har lyft upp mig när jag ramlat, så ramlar du så lyfter jag dig igen,
behöver du en axel att luta dig emot så har du min,
behöver du en hjälpande hand så har jag alltid mina framme,

Oavsett vad du kämpar för så kommer jag kämpa för samma sak, mamma jag vet att jag är ung men jag lovar att du aldrig är ensam, jag finns här alltid och oavsett vad.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, du betyder allt, du är mitt hjärtas diamant och min bästa vän, du är världens bästa mamma!




Fri vers av Nikoh
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-07 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikoh