Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet från botten till toppen.

Finns det en uppförsbacke så finns det även en nerförsbacke,

Finns det vägar så finns det väghinder,

finns det vitt så finns det svart,

Finns det glädje så finns det sorg,

finns det hat så finns det kärlek,

finns det barn så finns det äldre,

finns det en natt så finns det en dag,

finns det en vinter så finns det en sommar,

finns det en start så finns det ett stopp,

Men det människor glömmer är att

Finns det ett mörker, så finns det även ett ljus.




Fri vers av Nikoh
Läst 304 gånger
Publicerad 2013-06-20 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikoh