Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vackra prins och min stjärna

Jag älskar dig av hela mitt hjärta,
Du får mitt hjärta att slå snabbare,
Jag är så glad att jag fann dig,
jag är så glad att jag har dig,
varje gång jag hör din röst så skiner jag upp,
varje gång jag tänker på dig så känns det som en dröm,
jag älskar att krypa ner under täcket somna på ditt bröst,
att höra dina hjärtslag får mig lugn,
jag älskar allt med dig och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig,
för mig är du allt, du är min prins och min stjärna.
du får mig att må bra, du får mig att vara glad
Du förvandlar allt mörker till ljus,
Med dig är det som att all ondska i världen har försvunnit,
med dig ser jag livet från ett annat perspektiv och en annan vinkel,
du har fått mig att inse vad livet innebär
du har fått mig att känna vad lycka är
Du har fått mig att veta vad kärlek egentligen är!




Fri vers av Nikoh
Läst 239 gånger
Publicerad 2013-10-07 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikoh