Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet.

Du vet att du kan älska,
när du känner att du vågar öppna hjärtat.


du vet att du funnit den rätta,
när det känns i ditt hjärta att du hittat hem .




Fri vers av Nikoh
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-14 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikoh