Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster!

Min lilla syster och min bästa vän
Du finns alltid om jag behöver din hjälp
Så vacker och fin
Du är änglalik
Du är solen i mörkret
Du är mitt bättre jag
Gud gav mig en present
Och dig ska jag alltid hålla nära hjärtat
Tills mitt slutar slå.
Dig kommer jag alltid finnas för
För en ängel som dig är ovanligt att få
Mitt hjärtas diamant
Jag älskar dig från dag till natt
Och aldrig att jag lämnar dig




Fri vers av Nikoh
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-19 20:03



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Vackert!
Vilken underbar syskonrelation, värme o kärlek
Lyser genom varenda rad.
Tack för du delar med dig.
Kram
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Nikoh