Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Jag ligger bredvid dig, jag hör du andas
Jag smeker dig ömt på kinden och tittar på dig
Sekunderna blir till timmar
Jag ligger i din famn och pussar dig på kinden
Morgonskenet stiger upp men det ändrar inte på något
Jag vågar inte stänga mina ögonlock för rädslan att du ska vara borta när jag öppnar dom,
Jag kramar om dig och viskar att jag älskar dig
Jag drar mina fingrar genom ditt hår och ler innan jag ger dig en puss på pannan
Ända tills du försvann,
Det ända som återstår av dig är korten på dig som jag somnar med i handen




Fri vers av Nikoh
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-19 20:12



Bookmark and Share


  Niclastänkaren
Riktigt vacker text! Mitt så mitt liv vart senaste 2 månaderna
2012-06-19

  Osvalds_Dotter VIP
Underbara rader, sorgliga men ända ljusa.
Minnen finns kvar i ditt hjärta,,
Djupt bevarat,,
Kanske en dag besvarat.
Kram Jenny
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Nikoh