Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

Dina vackra ögon gör mig sentimental
Jag har fastnat i ett beroende som gör mig knäsvag,
Vi skulle ro båten i land, vi skulle ta varandras hand.
Du är min drog, du är min låga
Du förtrollade mig och jag föll på direkten
Ser du att jag lider, har du glömt mig helt
Du har en egen plats i mitt hjärta den delen kan ingen ta ifrån dig
Inte ens om någon annan skulle få dig.




Fri vers av Nikoh
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-19 22:19



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Att ro sin egen båt i land,,
ändå gå sida vid sida.

Att vandra på sin egenstig,,
men ändå kunna hålla varandra
i hand.

Bära varandra när det behövs,,

Ut å segla!

//Jenny
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Nikoh