Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt år

Natten är ung och ciggaren är tänd
Och mannen med flinten han röker Blend
Katterna dansar på borden som dignar av sprit
Och killen som pissar i hörnet sjunger på en låt av kastro feat granit
Alla sjunger och dansar och nu ska vi skåla
För på tv är det nån annan som sjunger än carola
Helvetets mörker och tystnad har förpassats från norden
Nu finns enbart tredagarsfester och de dukade långborden
Folk sammlas i parken för o dansa till Boom
För o dricka till nyår och ricktjickaBoom




Fri vers av daar
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-02-04 02:18



Bookmark and Share


    sfb
YEAH nu är det inte långt kvar tills man ska bli lika dygrak och äcklig, röka cigg som fan, samaka någons cigarr, bli förkyld, knulla främlingar, kissa på domkyrkan och allt det där som står här.
2007-12-11

    sfb
me liike =)
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

daar
daar