Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos 2



våra tankar befinner oss
våra tankar befinner sig
det hav han en gång pratade om
dock kan jag inte erkänna, att jag är min egen berättare

men varför ska jag handla, mot min egen vilja
varför ska jag förstå
för det är ju jag som har rätt?







Vita väggar försvinner!
Det svindlar i landskap och toner!
Gator med människor!
Jag är inte inlåst!
Och jag har förstått att jag aldrig har varit det!

mitt kök är tomt, och tröskeln!

1.618




Fri vers av daar
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-09-05 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daar
daar