Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iss





du kommer inte hit nu
ingen gång mer
för jag är för full för det
för borta, här är för mörkt
jag har ingen kontroll
över att här är mörkt, och tomt
och jag är otroligt trött
på att se dig, dig över huvud taget
jag är så jävla trött.
så jävla trött på denna
detta, det här, denna kropp
jag är trött på den här iden
den här mallen, detta allt
jag vet att det inte är såhär egentligen
det är ingen undanflykt från ett redan svikande självförtroende
det är så

det är så
är? vad är är?
varför är, du, ?

gult och svart och rött och vitt
blir brunt, blir grönt, blir blått
och hundra tusen vaknar sitt
trött/vaknar, se, du fått

runt speglar, kött, som inte ger
försvinner allt det här
du speglar inte, vad du ser
du säger, du är kär

men tomt och mörkt och fullt av smuts
eller inget, bara vitt?
som vanligt, vi har ingen lust
vad fan har vi blivitt

jag vill inte, jag vill bara säga
jag vill tillbaka, tillbaka, tillbaka
det vill jag inte alls jag är nöjd
jag vill bara får göra som jag vill
det får jag inte, för jag är död
och min kropp fungerar inte
fingerar inte
längre i denna boken



lunga rosa rosor ramsar
rimsar romsar runt
blodigt blad pratar strunt
snurrar, virvlar runt!




Fri vers av daar
Läst 298 gånger
Publicerad 2008-01-27 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daar
daar