Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade detta i min dagbok från längesen, inget vidare men vafan


Stockholm




svartnade bilder av liv
på himmeln i rött sken

som skuggor som punkter

bara tre färger som jag tycker om

bara miljoner ruttnande kroppar
som jag trampar i

vadandes i en sås av solnedgångar, med en svart rivningskula i huvet

jag vill riva och döda och slita bort min värdsliga männskliga sida. och försvinna bort, så jag kan va kvar o se mig dö. o sen vara lycklig på riktigt, inte bara spelat

jag vill att du försvinner ur mitt huvud hejdå
du vill att jag försvinner ur ditt huvud AMEN TJENARE




Fri vers av daar
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-05 23:14



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
berörande och underbar text :)
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

daar
daar